pts - single press release
pts - single press release
Contact:
Harald Oberhofer
Phone: +49 30 509691-0
E-Mail: press@zanox.com
KEYWORDS:
BUSINESS
Tue, 06.09.2005
Print
pts20050906033 Media/Communications, Companies/Finance
Pressbox Pressbox
zanox, der er markedsførende inden for ydelsesbaseret flerkanalshandel køber franske First-Coffee
Købet giver en betydelig teknologisk synergieffekt og åbner muligheder for stor global tilvækst

Berlin/Paris (pts033/06.09.2005/11:00) - Med købet af First-Coffee SAS har ZANOX.de AG, som er baseret i Berlin og er markedsførende i Europa inden for ydelsesbaseret flerkanalshandel, fået en førende leverandør af ydelsesbaserede salgs- og markedsføringsløsninger på det franske marked. Hele den Paris-baserede virksomhed og samtlige medarbejdere er overtaget af zanox med tilbagevirkende kraft fra 1. juli 2005.

"Dette køb er et vigtigt skridt fremad for zanox. Det giver os mulighed for at levere tjenester på det franske marked mere effektivt og intensivt", udtaler Thomas Hessler, administrerende direktør for zanox. "Med First-Coffee kan vi desuden styrke vores rolle som teknologisk pioner og udvide vores salgstjenester på tværs af landegrænser. Velkommen ombord!"

First-Coffee udnytter sine kompetencer inden for teknologi, markedsføring og statistik til at tilbyde en integreret portefølje af tjenester og teknologiske løsninger. Den fem år gamle virksomhed har mere end 200 kunder og et etableret affiliate marketing-netværk, der er prisbelønnet som Frankrigs bedste netværk. Prisen blev bl.a. givet på grund af forhandlernes kvalitet og den fremragende service.

Som zanox tilbyder First-Coffee en omfattende pakke med teknologi, markedsføring og tjenester. zanox planlægger at integrere First-Coffee gradvist i virksomheden: Første prioritet er teknisk integration og harmonisering samt tilpasning af salgsrelaterede processer. First-Coffees etablerede tjenesteportefølje vil desuden blive overtaget og videreudviklet. I fremtiden vil First-Coffee være ansvarlig for administration af zanox' indirekte salgsløsning ("bureauløsning") i Frankrig. Denne løsning henvender sig specifikt til bureauer, der kan bruge den til at føje flerkanalshandel til deres portefølje og dermed få en effektiv salgsfordel.

Cyril Toulet og Cyril Lherminé grundlagde First-Coffee og har ledet virksomheden lige siden. Toulet og Lherminé fortsætter begge som ledere af First-Coffee og er ansvarlige for at udvide zanox' markedsposition i Frankrig. Cyril Toulet forklarer: "zanox er på vej til at etablere sig som en global spiller inden for ydelsesbaseret online-markedsføring. Takket være vores avancerede teknologi og værdifulde kundebase kan zanox styrke sin position væsentligt på det franske marked." Hans chefkollega Cyril Lherminé tilføjer: "Vi kan udnytte zanox' store ekspertise, og fra nu af kan vi tilbyde vores kunder en bredere vifte af tjenester i mange forskellige lande."

zanox og First-Coffee er enedes om ikke at offentliggøre detaljerne om transaktionen, der er udført i samarbejde med finanskonsulentfirmaet Corporate Finance Partners ( http://www.cfpartners.com ).

First-Coffee SAS:
First-Coffee blev grundlagt i september 2000, er baseret i Paris og specialiserer sig i ydelsesbaserede salgs- og markedsføringsløsninger. Dets kunder omfatter velanskrevne virksomheder som Tiscali, Procter & Gamble, Pixmania, Aquarelle og La Redoute. First-Coffee har opnået gode økonomiske resultater og har mere end 15 medarbejdere.

Yderligere oplysninger findes på:
http://www.first-coffee.com

zanox:
ZANOX.de AG, er markedsførende i Europa inden for ydelsesbaseret flerkanalshandel. Med platformen zanox XS tilbyder den Berlin-baserede virksomhed en markedsføringsløsning, der er den eneste af sin art i verden og giver mulighed for effektivt online- og offlinesalg. zanox tilbyder sine kunder en komplet strategi, der inkluderer teknologi, tjenester og et etableret netværk af salgspartnere. Den modulopbyggede zanox XS-suite omfatter affiliate marketing og styring af søgemaskiner samt markedsføring via anbefalinger, flerkanalssalg og kundeloyalitet.
zanox er ved at etablere sig som global spiller og tilbyder flerkanalshandel i mere end 25 lande på 4 kontinenter. Mange velanskrevne virksomheder fra mange forskellige brancher benytter zanox' effektive salgsnetværk, bl.a. Procter & Gamble, Jamba!, Vodafone, o2, Lycos, Expedia, Allianz, Citibank, Axa, Sixt, DaimlerChrysler, Quelle og Staples.
zanox blev grundlagt i 2000 af de nuværende direktører Thomas Hessler, Heiko Rauch og Jens Hewald og har opnået gode økonomiske resultater. Flerkanalshandelsvirksomheden beskæftiger i øjeblikket omkring 100 medarbejdere og opererer på et marked, der forventes at vokse med omkring 51 % til mere end 3,14 billioner euro i 2005 (reference: Global Industry Analysts).

Kontaktoplysninger:
Thomas Hessler, grundlægger og administrerende direktør / Harald Oberhofer, pressekontakt
ZANOX.de AG, Stralauer Allee 2, 10245 Berlin, Tyskland
Telefon/fax: +49 30 509691-0/ -99, press@zanox.com, http://www.zanox.com

(end)
Submitter: pts - single press release
Contact: Harald Oberhofer
Phone: +49 30 509691-0
E-Mail: press@zanox.com
Website:
pts - single press release