pts - single press release
pts - single press release
Contact:
Harald Oberhofer
Phone: +49 30 509691-0
E-Mail: press@zanox.com
KEYWORDS:
BUSINESS
Tue, 06.09.2005
Print
pts20050906032 Media/Communications, Companies/Finance
Pressbox Pressbox
zanox: Suorituspohjaisen monikanavakaupan markkinajohtaja osti ranskalaisen First-Coffeen
Yritysosto luo merkittäviä teknisiä synergioita ja mahdollisuuksia valtavalle kansainväliselle kasvulle

Berliini (pts032/06.09.2005/11:00) - First Coffee SAS:n ostaminen tekee Berliinissä sijaitsevasta ZANOX.de AG:stä, eurooppalaisesta suorituspohjaisen monikanavakaupan markkinajohtajasta, johtavan suorituspohjaisten myynti- ja markkinointiratkaisujen tarjoajan Ranskan markkinoilla. zanox ottaa haltuunsa Pariisissa sijaitsevan yrityksen ja sen kaikki työntekijät kokonaisuudessaan taannehtivasti 1.7.2005 lähtien.

"Yritysosto edustaa merkittävää askelta zanoxille, ja sen ansiosta voimme tarjota palvelujamme Ranskan markkinoilla entistä tehokkaammin ja intensiivisemmin", toteaa Thomas Hessler, zanoxin hallituksen jäsen. "Yhdessä First-Coffeen kanssa voimme myös edelleen vahvistaa rooliamme teknisenä edelläkävijänä ja laajentaa myyntipalveluitamme, joita tarjoamme monessa eri maassa. Tervetuloa joukkoon!"

First-Coffee yhdistää osaamisen tekniikan, markkinoinnin ja tilastojen alalla ja tarjoaa kokonaisvaltaisen valikoiman palveluita ja teknisiä ratkaisuja. Viisi vuotta vanhalla yrityksellä on yli 200 asiakasta ja vakiintunut yhteistyökumppanien markkinointiverkosto, joka on palkittu Ranskan parhaana verkostona. Palkinto myönnettiin mm. kauppiaiden kykyjen ja ensiluokkaisen palvelun perusteella.

Zanoxin lailla First-Coffeekin tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen tekniikka-, markkinointi- ja myyntipaketin. zanox aikoo liittää First-Coffeen toimintaansa asteittain: Etusijalla on tekninen yhdentyminen ja yhtenäistäminen sekä myyntiin liittyvien prosessien mukautus. Lisäksi First-Coffeen vakiintunut palveluvalikoima otetaan haltuun ja sitä kehitetään. Tulevaisuudessa First-Coffee vastaa zanoxin välillisestä myyntitarjouksesta ("Agency Solution") Ranskassa. Tarjous on suunnattu erityisesti toimistoille, jotka voivat sen avulla lisätä monikanavakauppapalvelut valikoimaansa ja siten panostaa tehokkaasti myyntiin.

Cyril Toulet ja Cyril Lherminé perustivat First-Coffeen ja ovat siitä lähtien johtaneet yritystä. Sekä Toulet että Lherminé jatkavat First-Coffeen johdossa ja vastaavat zanoxin markkina-aseman laajentamisesta Ranskassa. Cyril Toulet kertoo: "zanox on vakiinnuttamassa asemaansa maailmanlaajuisena tekijänä suorituspohjaisen verkkomarkkinoinnin alalla. Ensiluokkaisen tekniikkamme ja arvokkaan asiakaskantamme ansiosta zanox voi tehostaa merkittävästi asemaansa Ranskan markkinoilla." Hänen kollegansa Cyril Lherminé lisää: "Hyödymme zanoxin erinomaisesta asiantuntemuksesta ja tästedes voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajemman valikoiman palveluita monessa eri maassa."

zanox ja First-Coffee ovat sopineet, että ne eivät paljasta yksityiskohtaisia tietoja kaupasta, jossa oli mukana myös rahoitusneuvontayritys Corporate Finance Partners ( http://www.cfpartners.com ).

First-Coffee SAS:
Pariisissa sijaitseva First-Coffee perustettiin syyskuussa 2000. Yritys on erikoistunut suorituspohjaisiin myynti- ja markkinointiratkaisuihin. Sen asiakkaisiin kuuluu arvostettuja yrityksiä kuten Tiscali, Procter & Gamble, Pixmania, Aquarelle ja La Redoute. First-Coffee on voitollinen yritys ja sillä on yli 15 työntekijää.

Lisätietoja on saatavana osoitteessa:
http://www.first-coffee.com

zanox:
ZANOX.de AG on eurooppalaisen suorituspohjaisen monikanavakaupan markkinajohtaja. Berliinissä sijaitseva yritys tarjoaa zanox XS -alustansa avulla maailmanlaajuisesti ainutkertaisen markkinointiratkaisun tehokkaaseen verkkomyyntiin ja erilliseen myyntiin. zanox tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen toimintasuunnitelman, joka sisältää tekniikan, palvelut ja vakiintuneen myyntikumppaniverkoston. Modulaarinen zanox XS -ohjelmisto sisältää markkinoinnin ja hakukoneiden hallinnan sekä suositusmarkkinoinnin, monikanavamyynnin ja asiakasuskollisuuden.
zanoxista on muodostumassa maailmanlaajuinen tekijä, joka tarjoaa monikanavakauppaa yli 25 maassa ja neljällä mantereella. Lukuisat arvovaltaiset yritykset monilta teollisuudenaloilta luottavat zanoxin myynnin tehoon. Yrityksiin kuuluvat mm. Procter & Gamble, Jamba!, Vodafone, o2, Lycos, Expedia, Allianz, Citibank, Axa, Sixt, DaimlerChrysler, Quelle ja Staples.
Johtajat Thomas Hessler, Heiko Rauch ja Jens Hewald perustivat zanoxin vuonna 2000. Zanox on voitollinen yritys. Monikanavakauppayrityksellä on nykyään n. 100 työntekijää, ja se toimii markkinoilla, joiden uskotaan kasvavan n. 51 %:lla yli 3,14 biljoonaan euroon vuonna 2005 (Lähde: Global Industry Analysts).

Yhteystiedot:
Thomas Hessler, perustaja ja toimitusjohtaja / Harald Oberhofer, tiedottaja
ZANOX.de AG, Stralauer Allee 2, 10245 Berlin
Puhelin/Faksi: +49 30 509691-0/ -99, press@zanox.com, http://www.zanox.com

(end)
Submitter: pts - single press release
Contact: Harald Oberhofer
Phone: +49 30 509691-0
E-Mail: press@zanox.com
Website:
pts - single press release