pts - single press release
pts - single press release
Contact:
Harald Oberhofer
Phone: +49 30 509691-0
E-Mail: press@zanox.com
KEYWORDS:
BUSINESS
Tue, 06.09.2005
Print
pts20050906031 Media/Communications, Companies/Finance
Pressbox Pressbox
zanox: Markedslederen innen resultatbasert flerkanals handel har kjøpt opp franske First-Coffee
Oppkjøpet etablerer markante vesentlige teknologiske synergier og mulighet for enorm vekst internasjonalt

Berlin (pts031/06.09.2005/11:00) - Med kjøpet av First Coffee SAS har Berlinbaserte ZANOX.de AG, som er ledende innen resultatbaserte flerkanals handelsløsninger i Europa, fått en ledende leverandør av resultatbaserte salgs- og markedsføringsløsninger på det franske markedet. Selskapet, som har hovedkontor i Paris, er med samtlige av sine ansatte overtatt av zanox, med tilbakevirkende virkning fra 1. juli 2005.

"Dette kjøpet representerer et stort fremskritt for zanox, og gir oss muligheten til å tilby våre tjenester på det franske markedet på en mer effektiv og intens måte" sier Thomas Hessler, styremedlem i zanox. "Sammen med First-Coffee kan vi også styrke vår rolle som en teknologiske pionerer ytterligere, og utvide våre salgstjenester over landegrensene. Velkommen om bord!"

First-Coffee kombinerer teknologisk, markedsmessig og statistisk kompetanse, og tilbyr et integrert utvalg av tjenester og tekniske løsninger. Det fem år gamle selskapet har mer enn 200 klienter, og et etablert nettverk av underforhandlere, som har fått utmerkelse som det beste nettverket i Frankrike. Utmerkelsen ble blant annet gitt på grunnlag av underforhandlernes kvalitet og deres førsteklasses service.

På samme måte som zanox, tilbyr First-Coffe en omfattende pakke med teknologi, markedsføring og tjenester. zanox planlegger å integrere First-Coffe gradvis inn i sin operasjon. Førsteprioritet er teknisk integrering og harmonisering, samt tilpassing av salgsrelaterte prosesser. I tillegg vil First-Coffees etablerte produktspekter bli tatt over og videreført. First-Coffe vil i fremtiden være ansvarlig for administrasjon av zanoxs indirekte salgstilbud ("Agenturløsninger") i Frankrike. Dette tilbudet er spesielt rettet mot agentur som kan bruke det til å etablere flerkanals handelsløsninger for sitt utvalg av tjenester, og dermed øke salgsandelen effektivt.

Cyril Toulet og Cyril Lherminé er grunnleggerne av First-Coffe, og har drevet firmaet siden starten. Både Toulet og Lherminé vil fortsette som ledere av First-Coffee, og er ansvarlige for å utvide markedsandelen zanox har i frankrike. Cyril Toulet forklarer: "zanox er på vei til å etablere seg som en global aktør innenfor resultatbasert nettbasert markedsføring. Takket være våre førsteklasses teknologier og verdifulle kundebase, vil zanox kunne gi sin posisjon i Frankrike et kraftig løft." Cyril Lherminé legger til: "Vi vil tjene på zanoxs erfaring, og fra nå av vil vi kunne tilby våre kunder en mer omfattende tjenesteportefølje i et utvalg forskjellige land."

zanox og First-Coffee har blitt enige om å ikke offentliggjøre detaljer rundt transaksjonen, som ble gjennomført av det finansielle rådgivningsfirmaet Corporate Finance Partners ( http://www.cfpartners.com ).

First-Coffee SAS:
First-Coffee ble etablert i september 2000, har hovedkontor i Paris, og har spesialisert seg på resultatbaserte salgs og markedsføringsløsninger. Kundene er blant annet anerkjente selskaper som Tiscali, Procter & Gamble, Pixmania, Aquarelle og La Redoute. First-Coffee driver med fortjeneste og har mer enn 15 ansatte.

Du finner mer informasjon på:
http://www.first-coffee.com

zanox:
ZANOX.de AG er den europeiske markedslederen innen resultatbaserte flerkanals handelsløsninger. Med sin zanox XS plattform, tilbyr det Berlin-baserte firmaet en global unik markedsløsning for effektiv online og offline salg. zanox tilbyr sine kunder en omfattende strategi, inklusive teknologi, tjenester og et etablert nettverk av salgspartnere. Den modulære zanox XS-pakken omfatter markedsføring mot underleverandører og administrasjon av søkemotorer i tillegg til markedsføring basert på anbefalinger, flerkanals salg og kundelojalitet.
zanox posisjonerer seg selv som en global aktør, og tilbyr flerkanals handelsløsninger i mer enn 25 land på 4 kontinenter. Flere prestisjefylte selskaper fra et bredt utvalg av bransjer stoler på salgskraft fra zanox. Disse inkluderer Procter & Gamble, Jamba!, Vodafone, o2, Lycos, Expedia, Allianz, Citibank, Axa, Sixt, DaimlerChrysler, Quelle og Staples.
zanox ble etablert i 2000 av direktørene Thomas Hessler, Heiko Rauch og Jens Hewald, og driver med fortjeneste. Selskapet har med sine flerkanals handelsløsninger på nåværende tidspunkt omtrent 100 ansatte, og betjener et marked som forventer en vekst på 51% i 2005, eller 3,14 milliarder Euro (ref.: Global Industry Analysts).

Kontaktdetaljer:
Thomas Hessler, grunnlegger og administrerende direktør / Harald Oberhofer, pressekontakt
ZANOX.de AG, Stralauer Allee 2, 10245 Berlin
Telefon/faks: +49 30 509691-0/ -99, press@zanox.com, http://www.zanox.com

(end)
Submitter: pts - single press release
Contact: Harald Oberhofer
Phone: +49 30 509691-0
E-Mail: press@zanox.com
Website:
pts - single press release