pts - single press release
pts - single press release
Contact:
Harald Oberhofer
Phone: +49 30 509691-0
E-Mail: press@zanox.com
KEYWORDS:
BUSINESS
Tue, 06.09.2005
Print
pts20050906030 Media/Communications, Companies/Finance
Pressbox Pressbox
zanox: Turujuht tulemuspõhises mitmekanalilises kaubanduses ostis Prantsusmaa First-Coffee
Ost on aluseks olulistele tehnoloogilistele sünergiatele ning tohututele rahvusvahelistele kasvuvõimalustele

Berliin (pts030/06.09.2005/11:00) - First Coffee SAS ostuga on Berliinis asuv ZANOX.de AG, Euroopa tulemuspõhise mitmekanalilise kaubanduse turuliider, saanud endale juhtiva Prantsuse turul tulemuspõhise müügi ja turunduslahendusi pakkuja. Zanox võtab üle Pariisis asuva ettevõtte koos kõikide töötajatega tagasiulatuvalt alates 1. juulist 2005.

"See ost märgib zanoxi jaoks olulist sammu edasi, võimaldades meil pakkuda oma teenuseid Prantsuse turul palju efektiivsemalt ja intensiivsemalt", ütleb Thomas Hessler, zanoxi juhatuse liige. "Koos First-Coffeega saame me veelgi tugevdada oma tehnoloogilise teerajaja rolli ning laiendada oma riigiüleseid müügiteenuseid. Tere tulemast meeskonda!"

First-Coffee kombineerib endas tehnilise, turundusalase ja statistilise pädevuse ning pakub kompleksset valikut teenustest ja tehnilistest lahendustest. Viieaastasel ettevõttel on enam kui 200 klienti ning väljaarendatud partnerlusturunduse võrgustik, millele anti Prantsusmaa parima võrgustiku auhind. Auhind anti muuhulgas kaubanduse kvaliteedi ja esmaklassilise teeninduse eest.

Nagu zanox, pakub First-Coffeegi terviklikku tehnoloogia-, turunduse ja teenuste paketti. zanoxil on plaanis integreerida First-Coffee järk-järgult oma tegevustesse: Esimeseks prioriteediks on tehniline integreerimine ja harmoneerimine ning müügiga seotud protsesside kohandamine. Lisaks sellele võetakse üle First-Coffee teenustepakett ning seda arendatakse edasi. Tulevikus on First-Coffee vastutav zanoxi kaudsete müügipakkumiste juhtimise ("Agentuuri lahendus") eest Prantsusmaal. See pakkumine on eriliselt suunatud agentuuridele, mis võivad seda kasutada mitmekanalilise kaubanduse teenuste lisamiseks oma paketile ning seeläbi tõhusalt oma müüki tõsta.

Cyril Toulet ja Cyril Lherminé on First-Coffee asutajad ning on juhtinud firmat sellest ajast alates. Nii Toulet kui ka Lherminé jätkavad First-Coffee juhtimist ja on vastutavad zanoxi turuosa suurendamise eest Prantsusmaal. Cyril Toulet selgitab: "zanox on teel kehtestamaks ennast globaalse tegijana tulemuspõhises internetiturunduses. Tänu meie esmaklassilistele tehnoloogiatele ja väärtuslikule kliendibaasile on zanox võimeline andma olulise tõuke selle positsioonile Prantsuse turul." Tema kolleeg juhatuses, Cyril Lherminé lisab: "Me saame kasu zanoxi suurepärasest kohemusest ning nüüdsest oleme me võimelised pakkuma oma klientidele laiemat valikut teenustest erinevates riikides."

zanox ja First-Coffee on leppinud kokku tehingu, mida abistas finantskonsultatsioonifirma Corporate Finance Partners ( http://www.cfpartners.com ) üksikasjade mitteavaldamises.

First-Coffee SAS:
First-Coffee asutati 2000. aasta septembris Pariisis ning spetsialiseerub tulemuspõhise müügi- ja turunduslahendustele. Selle klientide hulgas leidub selliseid silmapaistvaid ettevõtteid nagu Tiscali, Procter & Gamble, Pixmania, Aquarelle ja La Redoute. First-Coffee tegutseb kasumiga ning annab tööd enam kui 15 töötajale.

Lisainformatsiooni leiate aadressilt:
http://www.first-coffee.com

zanox:
ZANOX.de AG on Euroopa turuliider tulemuspõhises mitmekanalilises kaubanduses. Oma zanox XS platvormiga pakub Berliinis asuv ettevõte globaalselt ainulaadset turunduslahendust tõhusaks online ja offline müügiks. zanox pakub oma klientidele terviklikku strateegiat, seal hulgas tehnoloogiat, teenuseid ja müügipartnerite võrku. Modulaarne zanox XS lahendus, mis hõlmab endas partnerturundust ja otsingumootori juhtimist, samuti ka soovitusturundust, mitmekanalilisi müüke ja klientide lojaalsust.
zanox on ennast positsioneerinud globaalse tegijana, kes pakub mitmekanalilist kaubandust enam kui 25 riigis 4 mandril. Rida prestii_ikaid ettevõtteid, mitmetest erinevatest tööstustest sõltuvad zanoxi müügijõust. Nende hulgas on Procter & Gamble, Jamba!, Vodafone, o2, Lycos, Expedia, Allianz, Citibank, Axa, Sixt, DaimlerChrysler, Quelle ja Staples.
zanox asutati 2000. aastal direktorite Thomas Hessleri, Heiko Rauchi ja Jens Hewaldi poolt ning see töötab kasumiga. Mitmekanalilise kaubanduse ettevõttel on hetkel umbes 100 töötajat ning see teenindab turgu, mis on kasvamas umbes 51% kuni enama kui 3 140 000 000 000 euroni aastal 2005 (Viide: Global Industry Analysts).

Kontaktandmed:
Thomas Hessler, Asutaja ja tegevjuht / Harald Oberhofer, Pressiesindaja
ZANOX.de AG, Stralauer Allee 2, 10245 Berlin
Telefon/faks: +49 30 509691-0/ -99, press@zanox.com, http://www.zanox.com

(end)
Submitter: pts - single press release
Contact: Harald Oberhofer
Phone: +49 30 509691-0
E-Mail: press@zanox.com
Website:
pts - single press release