Onlineprinters GmbH
Onlineprinters GmbH
Contact:
Patrick Piecha
Phone: +49(0)9161/6209807
E-Mail: press@onlineprinters.be
KEYWORDS:
  • flyers
  • premium programma
  • onlinedrukkerij
  • onderneming
  • Onlineprinters

[ Download Photos ]

BUSINESS
Wed, 22.04.2015
Print
ptp20150422029 Commerce/Services, Products/Innovations
Pressbox Pressbox
Nieuw premium programma voor klanten van Onlineprinters gestart
Betrouwbare partner voor drukwerk voor bedrijven, agentschappen en resellers
Premium programma van Onlineprinters
Premium programma van Onlineprinters
[ photos ]

Brussel (ptp029/22.04.2015/15:00) - De onlinedienstverlener voor drukwerk Onlineprinters GmbH is een sterke en betrouwbare partner voor het drukwerk van professionele gebruikers zoals bedrijven, agentschappen en resellers waartoe ook conventionele drukkerijen behoren.

"Het nieuwe premium programma is op bedrijven en resellers afgestemd en biedt beduidende voordelen voor hun handel zoals o.a. een persoonlijke Key Account Manager, een aantrekkelijk kortingsysteem en individuele overeenkomsten op het gebied van inkoop- en afhandelingsprocessen. En dat wordt zeer gewaardeerd!", zegt Anita Holzhauser, hoofd Klantenservice en Verkoop van Onlineprinters, blij over de start van de nieuwe premium service van de onlinedrukkerij.

Al met een hoeveelheid drukwerk vanaf een jaaromzet van 10.000 euro kunnen onlinekopers hun regelmatige behoefte aan standaard drukwerkproducten comfortabel via de onlineshop afhandelen en tegelijkertijd van de persoonlijke service van het premium programma genieten. Het assortiment van 1.400 gedrukte producten zoals visitekaartjes, flyers, briefpapier, brochures evenals reclamesystemen en grootformaat drukwerk (LFP) staat in 14 onlineshops in 30 Europese landen in miljoenen varianten ter beschikking. "Wij hechten veel waarde aan wederzijds vertrouwen en een persoonlijke relatie met de klant. Elke geregistreerde premium klant staat een persoonlijke Key Account Manager met direct doorkiesnummer ter zijde voor alle vragen over bestellingen, producten, diensten of reclamatieafhandelingen", zo licht Anita Holzhauser de nieuwe premium service toe.

De premium samenwerking gaat vergezeld van een reeks voordeelcondities en persoonlijke services: naast een speciaal kortingsysteem voor grote klanten kunnen orders ook op wens van de klant via een speciaal hiervoor geconfigureerde XML-interface worden afgehandeld. Papier en andere dragers zoals plaatmateriaal voor reclameborden worden afhankelijk van de premium status gratis als voorbeeld ter beschikking gesteld. "Vooral voor wederverkopers, die klanten via hun eigen merkenpresentatie willen adviseren, zijn papierstalenboeken en Sample Boxes een praktisch visualisatiehulpmiddel in het adviesgesprek", zegt Holzhauser. Regelmatige speciale aanbiedingen en individuele overeenkomsten voor de afhandeling van orders maken de vele voordeelcondities in het premium programma compleet.

Online drukwerk maakt prijsvoordelen en nieuwe samenwerkingen mogelijk

Online drukwerk kan tegenwoordig niet alleen met een hoge kwaliteit, maar ook met snelheid scoren: de ontvangst van de drukgegevens in de online shop, de productie en de verzending van het individuele gedrukte product gebeurt veelal in minder dan 24 uur. "Als spoeddruk worden de producten zelfs nog dezelfde werkdag geproduceerd. Met de optie spoedzending is het drukwerk de volgende werkdag bij de klant. En dat geldt in alle landen van de EU", benadrukt Holzhauser. "Wij nemen graag de verzorging van de verzending van onze klanten over", zegt Holzhauser over het aanbod om orders naar bepaalde gewenste adressen te leveren. Opdat de samenwerking met wederverkopers op een ontspannen wijze functioneert, worden de gedrukte producten daarom principieel in neutrale pakketten naar het gewenste leveringsadres gestuurd.

"Wij zijn een marktleider voor online drukwerk in Europa en de enige grote onlinedrukkerij die uit een klassieke offsetdrukkerij is ontstaan. We hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van drukwerk en kennen de behoeften van onze klanten. Wij zijn overtuigd dat online drukwerk een kostbare hulpbron is, zowel voor de kosteneffectieve printcommunicatie van ondernemingen als voor gespecialiseerde en lokaal verankerde drukkerijen", zo prijst Holzhauser de persoonlijke en vertrouwensvolle premium samenwerking met de internationale onlinedienstverlener voor drukwerk Onlineprinters aan.

Bedrijfsfilm van Onlineprinters:
http://www.youtube.com/watch?v=0NPozd6pWeo

Over Onlineprinters GmbH
Onlineprinters GmbH behoort tot de grootste onlinedrukkerijen van Europa. De Duitse onderneming heeft momenteel 550 werknemers en levert via meertalige onlineshops aan 30 landen in Europa. 30 jaar ervaring op het gebied van drukwerk en een eigen gecertificeerde productie volgens ProcessStandard Offset (PSO) garanderen een zeer hoge kwaliteit van het offset- en digitale drukwerk. Het productassortiment omvat visitekaartjes, briefpapier, flyers, postkaarten, affiches, catalogi, brochures, kalenders en grootformaat reclamesystemen. Klimaatneutraal geproduceerd drukwerk, kleine oplages, spoeddruk en overnight-levering zijn voordelen voor zakelijke klanten die hun drukwerk in de onlineshop bestellen en drukgegevens zelf uploaden. Meer informatie is te vinden in de onlineshop en in de Mobile Shop op http://www.onlineprinters.be(end)
Submitter: Onlineprinters GmbH
Contact: Patrick Piecha
Phone: +49(0)9161/6209807
E-Mail: press@onlineprinters.be
Website: www.onlineprinters.be
Onlineprinters GmbH