pts - single press release
pts - single press release
Contact:
Roger Kenbeek
Phone: +31 20 5141480
E-Mail: press@zanox.com
KEYWORDS:
MEDIA
Fri, 10.03.2006
Print
pts20060310017 Computer/Telecommunications, Media/Communications
Pressbox Pressbox
zanox krijgt platina "European Seal of Excellence" toegekend

Berlijn/Hannover (pts017/10.03.2006/11:00) - zanox uit Berlijn, de marktleider voor performance based Multichannel-Commerce is vandaag voor zijn innovatieve online marketingoplossingen op de CeBIT in Hannover het "European Seal of Excelence in Multimedia Platinum" toegekend. Dit zegel wordt over de hele wereld aan bedrijven uitgereikt voor uitzonderlijke resultaten door bijzondere marketingstrategieën. De prijs wordt jaarlijks vergeven door de European Multimedia Associations Convention (EMMAC).

zanox maakt performance based marketing van diensten en producten mogelijk op Internet. De klanten van zanox bieden hun producten aan via internet-partners (affiliates), en zij betalen alleen provisie uit op basis van resultaat. De partners zijn zowel exploitanten van portals, websites, nieuwsbrieven en zoekmachines als softwareontwikkelaars die werken met een speciale interface voor webservices. De partners van zanox zijn dankzij performance based marketing verzekerd van een duurzame, lucratieve inkomstenbron.

De prijs werd zanox toegekend wegens het hoge innovatieniveau van het produkt zanox XS en voor de dynamische internationale groei. Thans werkt de onderneming met ongeveer 1000 online marketingprogramma's in meer dan 25 landen op 4 continenten en beschikt over een netwerk van 500.000 commerciële partners. zanox bekleedt een uitstekende positie op de Europese markt en heeft sinds 2005 eigen kantoren in de Verenigde Staten, China en Nederland. Als de eerste aanbieder ter wereld biedt het bedrijf een wereldwijde gedimensioneerde infrastructuur voor performance based marketing.

zanox-CEO Thomas Hessler zegt hier over: "De zegel van EMMAC onderstreept onze globale positioneringstrategie. Daar zijn we erg blij mee. Onze multichannel commerce-service staat wereldwijd borg voor efficiënte online marketing."

Sinds de oprichting in 2000 ontving zanox veel prijzen. Zo verkreeg de multichannel-commerce-aanbieder vorig jaar voor zijn buitengewone groei de 'Rising Star' van de accountantsfirma Deloitte.

European Seal of Excellence:
De European Multimedia Associations Convention is de Europese vereniging van nationale multimediaverenigingen. De "European Seal of Excelence in Multimedia" wordt wereldwijd toegekend aan ondernemers voor buitengewone marketing successen. "Platina" is de hoogste categorie van het European Seal of Excellence.

Zanox:
zanox is marktleider voor performance based multichannel-commerce. Het biedt met zanox XS een wereldwijde oplossing voor effectieve marketing van producten en diensten op het internet. De online-marketingoplossing 'zanox XS' omvat behalve affiliate marketing en zoekmachinebeheer ook recommendation marketing, online shopping en customer loyalty.

Toonaangevende bedrijven als Procter & Gamble, Jamba!, Vodafone, Lycos, Expedia, Allianz, Citibank, Axa, Sixt, DaimlerChrysler, Quelle, Staples e.v.a. vertrouwen op de infrastructuur, het netwerk en de service van zanox.

zanox is in 2000 door de directeuren Thomas Heßler, Heiko Rauch, en Jens Hewald opgericht. De onderneming biedt werk aan meer dan 120 medewerkers en opereert uiterst winstgevend in een zeer dynamische, toekomstgerichte markt.

Contactgegevens
Roger Kenbeek, zanox Benelux / Harald Oberhofer, contactpersoon pers
Amstel 62-64, 1017 AC Amsterdam, Tel/Fax: +31 20 5141480 / -89, http://www.zanox.nl
press@zanox.com, http://www.zanox.com

(end)
Submitter: pts - single press release
Contact: Roger Kenbeek
Phone: +31 20 5141480
E-Mail: press@zanox.com
Website:
pts - single press release