Onlineprinters GmbH
Onlineprinters GmbH
Contact:
Patrick Piecha
Phone: +49(0)9161/6209807
E-Mail: press@onlineprinters.be
KEYWORDS:
  • brochures
  • flyers
  • visitekaartjes
  • onlinedrukkerij
  • klantenservicecenter
  • onderneming
  • Onlineprinters

[ Download Photos ]

BUSINESS
Thu, 11.09.2014
Print
ptp20140911031 Commerce/Services, Products/Innovations
Pressbox Pressbox
Onlineshop onlineprinters.be opent nieuw klantenservicecenter
Internationaal team beantwoordt vragen van klanten uit heel Europa
Welkom bij onlineprinters.be
Welkom bij onlineprinters.be
[ photos ]

Neustadt an der Aisch, Duitsland/Brussel (ptp031/11.09.2014/15:00) - Het klantenserviceteam van de in heel Europa opererende dienstverlener voor onlinedrukwerk Onlineprinters GmbH groeit: Onlangs werd er één miljoen euro in de Duitse bedrijfsvestiging in de metropoolregio Neurenberg geïnvesteerd. In het uitgebreide klantenservicecenter ontstonden nieuwe kantoorruimtes en de snelste IT-infrastructuur voor 40 werkplekken.

"Een tevreden klant staat bij ons centraal. Daarvoor wordt de service voortdurend verbeterd: Ons doel is het om ervoor te zorgen dat elke klant naar aanleiding van telefonische of schriftelijke verzoeken in de onlineshop het goede gevoel overhoudt dat hij "hier wordt geholpen", weet Anita Holzhauser, hoofd van het klantenservicecenter van Onlineprinters GmbH. Het "Team International" bestaat uit moedertaalsprekers Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands en Pools. Zij beantwoorden aan de telefoon en via de mail de vragen en verzoeken van klanten die elke dag via de hotlines van de meertalige 14 onlineshops in 30 landen van Europa binnenkomen. Het team van experts werkt volgens zeer moderne communicatiestandaards en beantwoordt vragen over lopende drukopdrachten, over het productassortiment, over de shop, de bedienbaarheid of de betaalwijzen. Werkzaamheden die met de lopende uitbreiding van het assortiment offset- en digitaal drukwerk van de onlinedrukkerij http://www.onlineprinters.be voortdurend toenemen.

Klanttevredenheid heeft prioriteit bij onlineprinters.be

Juist omdat de bestellingen van het drukwerk online worden afgehandeld, vormt het klantenservicecenter het directe contact met de klant en is daarmee een spiegel voor de tevredenheid van de klant. "Wij gaan om met feiten en emoties. Daarvoor is de communicatie in de taal van de klant heel belangrijk. Ons werk op de afdeling klantenservice vraagt intelligentie. Daarvoor wordt de talenkennis van het internationale team voortdurend bijgespijkerd en de uitgebreide product-knowhow continu verbeterd", onderstreept Holzhauser de kwalificaties van de medewerkers op de afdeling verkoop. Van visitekaartjes tot grootformaat reclamesystemen kunnen meer dan 1400 printproducten in meer dan tien miljoen varianten in grote en kleine oplagen voordelig via de shops van Onlineprinters worden besteld. Elke dag worden er ongeveer 3000 bestellingen in de gecertificeerde productie van de onlinedrukkerij http://www.onlineprinters.be afgehandeld. De e-commerce-onderneming behoort tot de top 5 van onlinedrukkerijen in Europa en heeft alleen al afgelopen jaar 80.000 nieuwe klanten gewonnen.

Over Onlineprinters GmbH
Onlineprinters GmbH behoort tot de grootste onlinedrukkerijen van Europa. De Duitse onderneming heeft momenteel 550 werknemers en levert via meertalige onlineshops aan 30 landen in Europa. 30 jaar ervaring op het gebied van drukwerk en een eigen gecertificeerde productie volgens ProcessStandard Offset (PSO) garanderen een zeer hoge kwaliteit van het offset- en digitale drukwerk. Het productassortiment omvat visitekaartjes, briefpapier, flyers, postkaarten, affiches, catalogi, brochures, kalenders en grootformaat reclamesystemen. Klimaatneutraal geproduceerd drukwerk, kleine oplages, spoeddruk en overnight-levering zijn voordelen voor zakelijke klanten die hun drukwerk in de onlineshop bestellen en drukgegevens zelf uploaden. Alle product- en bedrijfsinformatie is te vinden in de onlineshop en in de Mobile Shop van http://www.onlineprinters.be



(end)
Submitter: Onlineprinters GmbH
Contact: Patrick Piecha
Phone: +49(0)9161/6209807
E-Mail: press@onlineprinters.be
Website: www.onlineprinters.be
Onlineprinters GmbH