First Mallorca SL
First Mallorca SL
Contact:
Heidi Stadler
Phone: +34 971 679444
E-Mail: info@firstmallorca.com
KEYWORDS:
  • First Mallorca
  • penthouset
  • Fastighetsmarknaden

[ Download Photos ]

BUSINESS
Mon, 07.07.2014
Print
pts20140707019 Building/RealEstates, Companies/Finance
Pressbox Pressbox
Mallorca: Fastighetsmarknaden åter i medvind
Åtta aktuella nyproduktioner från First Mallorca
Sprillans nya Lyxlägenheter i Bendinat
Sprillans nya Lyxlägenheter i Bendinat
[ photos ]

Bendinat (pts019/07.07.2014/13:45) - "Botten nåddes för den senaste lågkonjukturen inom fastighetsmarknaden i mitten av 2013", konstaterar Heidi Stadler. First Mallorcas VD kunde under de första sex månaderna av 2014 se en kraftig ökning av avslut för fastighetsköp och är övertygad om att: "Företroendet har återvänt till öns selektiva fastighetsmarknad och ökar stadigt." Därför ligger också färdigställandet av 6 attraktiva hus med totalt 80 lyxlägenheter i Bendinat helt rätt i tiden.

Fort Mallorca har precis påbörjat, med ensamrätt, marknadsförningen av dessa lägenheter, och vi redan mottagit reservationer på åtta enheter. De helt inflyttningsbara lägenheterna är belägna i hjärtat av eftertraktade Bendinat, och ligger inbäddade in ett underbart vackert Medelhavsparklandskap. Lägenhetsstorlekarna varierar mellan 152 m2 och 215 m2, två till fyra sovrum. Varje lägenhet erbjuder två parkeringsplatser samt ett förråd. Priserna börjar vid 455.000 Euro och hamnar på 1.107.000 Euro för topp-penthouset. All vidare information finns under: http://www.firstmallorca.com/en/property/16588

Bendinat ligger i Palmas omedelbara närhet och erbjuder turkosblå bukter och sandstränder, gourmetrestauranger, pittoreska cafeer och gränslösa shoppingmöjligheter i den eleganta marinan Puerto Portals, såväl som en egen golfbana. För tillfället erbjuder First Mallorca åtta nyproduktionsprojekt för lägenheter i den sydvöstra delen av ön, mellan historiska Palma och Puerto de Andratx. Utöver detta erbjuder ön ett aldrig förr skådat utbud av högkvalitativa, nya lyxlägenheter som överträffar alla förväntningar. En ny, spännande arkitektur som kopplar samman boende och livstil som samtidigt förmedlar en harmoni mellan människa, natur och design.

Denna harmoni med våra kunder ser Heidi Stadler även som grunden till vår framgång: "Våra försäljningsresultat är inte endast siffror utan även fulla av erfarenheter som vi förvärvat genom de försäljningar och uthyrningar vi gjort. Ofta berättar våra kunder om sina personliga situationer och öppnar sig för oss så att vi lättare kan förstå vilken typ av levende de söker på ön. Det är den mänskliga kontakten som tillsammans med dagliga postitiva och negativa händelser som till slut präglar oss och gör oss lyckliga."

I våra fyra kontor på ön finner kunden en personlig kontakt med Heidi Stadlers Team. Här kan vi även hjälpa till med att uppfylla mer speciella önskemål, som när ett bestämt objekt ska marknadsföras utan en exponering på internet. En bra överblick med attraktiva erbjudanden finner man dock även på hemsidan från Mallorcas marknadsledande fastighetsmäklare - http://www.firstmallorca.com

(end)
Submitter: First Mallorca SL
Contact: Heidi Stadler
Phone: +34 971 679444
E-Mail: info@firstmallorca.com
Website: www.firstmallorca.com
First Mallorca SL