Onlineprinters GmbH
Onlineprinters GmbH
Contact:
Andrea Lachmuth
Phone: +49(0)9161/6209805
E-Mail: press@onlineprinters.nl
KEYWORDS:
  • firma
  • Onlinedrukkerij
  • ringsponsor
  • Onlineprinters

[ Download Photos ]

BUSINESS
Tue, 28.02.2012
Print
pts20120228010 Commerce/Services, Sport/Events
Pressbox Pressbox
Onlineprinters is ringsponsor tijdens de WK-wedstrijd Klitschko versus Mormeck
Onlinedrukkerij zet reclamepartnerschap bij Klitschko-wedstrijden voort
Onlinedrukkerij sponsort WK-gevecht
Onlinedrukkerij sponsort WK-gevecht
[ photos ]

Neustadt an der Aisch, Duitsland (pts010/28.02.2012/10:00) - Slag op slag gaat het door: Na de succesvolle titelverdediging van WBC-wereldkampioen zwaargewicht Vitali Klitschko versus Chisora zet Onlineprinters GmbH zijn engagement als reclamepartner bij de wedstrijden van Klitschko voort: De onlinedrukkerij http://www.onlineprinters.nl sponsort de topklasse strijd om het wereldkampioenschap boksen tussen WBA- & WBO-superkampioen en IBF- & IBO-wereldkampioen Wladimir Klitschko en de Franse uitdager Jean-Marc Mormeck op 3 maart 2012 in de ESPRIT-arena in Düsseldorf.

"Wij maken opnieuw als ringsponsor een spannend duel van superkampioenen in de boksring van heel dichtbij mee. Met ons Duitse merk "diedruckerei.de" en het internationale merk "Onlineprinters" presenteren wij onze onlineshop voor drukwerk op de driehoeken en ringhoekkussens in de boksring", aldus Julia Voigt, hoofd marketing van Onlineprinters GmbH. Daarover zegt Tatjana Kiel, director marketing Klitschko Management Group GmbH: "Wij zijn erg blij dat Onlineprinters GmbH ons als ringsponsor blijft sponsoren. Door de wereldwijde aanwezigheid van de media en de live-uitzending van de Klitschko-wedstrijden in Duitsland op RTL en in meer dan 150 landen krijgt Onlineprinters GmbH als ringsponsor zeer veel aandacht voor zijn internationale e-business als onlinedienstverlener voor drukwerk."

Onlineprinters is reclamepartner bij topklasse sportevenementen

Het boksgevecht tussen Vitali Klitschko en Chisora op 18 februari 2012 in München heeft miljoenen fans in geestdrift gebracht. Alleen al in Duitsland hebben gemiddeld 12,88 miljoen, op het hoogtepunt zelfs 13,47 miljoen televisiekijkers op RTL de WBC-titelverdediging gezien. "Boksen op het niveau van wereldkampioenen fascineert mensen over de hele wereld", vertelt Walter Meyer, directeur van Onlineprinters GmbH blij, over het reclamepartnerschap in de internationale sportbusiness, dat zo'n enorme reikwijdte heeft gehad. Kwaliteit "Made in Germany" heeft over de hele wereld veel fans: De Duitse onlinedienstverlener voor drukwerk heeft zich binnen enkele jaren een plaats veroverd onder de grootste en bekendste onlineshops voor drukwerk in Europa. "Met hoogwaardig en voordelig drukwerk, transparante klantrelaties en fairness bij het online kopen verdedigen wij onze premiumplaats als aanbieder voor kwaliteitsdrukwerk met succes", zo vervolgt Meyer.

Onlinedrukkerij is partner voor printproducten bij beurzen en evenementen

Het hoort tot het kwaliteitsbeleid van de Duitse firma Onlineprinters GmbH om het brede assortiment drukwerk van visitekaartjes, flyers, postkaarten, affiches, catalogi, brochures en horeca-artikelen en grootformaat drukwerk te verkopen aan klanten in heel Europa via landenhops in het Frans, Engels, Spaans, Italiaans en Nederlands en het drukwerk en de reclamemiddelen in de eigen gecertificeerde productie te vervaardigen. Voor de perfecte presentatie op beurzen en tijdens evenementen is in de onlineshop van http://www.onlineprinters.nl al het drukwerk verkrijgbaar uit één hand: Behalve het klassieke offsetdrukwerk biedt de onlinedrukkerij ook opvouwbare textielbalies, vouwdisplays, rollups en vlaggen voor de mobiele beursstand aan. Vooral wederverkopers, reclamebureaus en reclametechnici profiteren van de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding van het drukwerk en van de snelle verzendservice naar 31 landen in Europa.

Over Onlineprinters GmbH
Het bedrijf Onlineprinters GmbH, dat in 2008 werd opgericht, ontwikkelde zich binnen enkele jaren tot een van de grootste onlinedrukkerijen in Europa. De Duitse onderneming levert aan 31 landen in Europa. In de PSO-gecertificeerde productie wordt al het gangbare drukwerk vervaardigd in een zeer hoge offsetdrukkwaliteit en in flexibele digitale druk. "Drukopdrachten zelf afhandelen" is de eis van de zakelijke klanten die hun drukwerk, dat varieert van visitekaartjes en briefpapier via flyers, postkaarten en affiches tot en met gelijmde catalogi, geniete brochures en grootformaat reclamesystemen, in de onlineshop bestellen en drukgegevens zelf uploaden. Alle product- en bedrijfsinformatie is te vinden in de onlineshop van http://www.onlineprinters.nl

Perscontact:
Onlineprinters GmbH
Andrea Lachmuth
Hoofd pers en pr
Rudolf-Diesel-Str. 10
91413 Neustadt an der Aisch
Duitsland
Tel.: +49(0)9161/6209805
Fax: +49(0)9161/662920
press@onlineprinters.nl
http://www.onlineprinters.nl



(end)
Submitter: Onlineprinters GmbH
Contact: Andrea Lachmuth
Phone: +49(0)9161/6209805
E-Mail: press@onlineprinters.nl
Website: www.onlineprinters.nl
Onlineprinters GmbH