Onlineprinters GmbH
Onlineprinters GmbH
Contact:
Andrea Lachmuth
Phone: +49(0)9161/6209805
E-Mail: press@onlineprinters.nl
KEYWORDS:
  • designtemplates
  • diploma's
  • certificaten
  • drukwerk
  • Onlineprinters

[ Download Photos ]

BUSINESS
Wed, 22.02.2012
Print
pts20120222014 Commerce/Services, Products/Innovations
Pressbox Pressbox
Onlineprinters.nl breidt het assortiment drukwerk uit met oorkonden
Onlineshop biedt designtemplates voor eerbewijzen, diploma's en certificaten
Nieuw drukwerk in de onlineshop
Nieuw drukwerk in de onlineshop
[ photos ]

Neustadt an der Aisch, Duitsland (pts014/22.02.2012/10:00) - Ere wie ere toekomt: Oorkonden, diploma's en certificaten voor huldigingen en prijsuitreikingen voor sportieve prestaties en verenigingen, in bedrijven en op school of in de vrije tijd breiden nu het aanbod van de onlinedrukkerij onlineprinters.nl uit. "Met de nieuwe praktische designtemplates wordt het voor onze klanten nu nog eenvoudiger om oorkonden individueel vorm te geven", vertelt Heiko Wiederer, productmanager van Onlineprinters GmbH verheugd. De nieuwe templates kunnen in de onlineshop in de rubriek "Oorkonden" via de link http://www.onlineprinters.nl/oorkonden gratis worden gedownload.

In een tekst- of lay-outprogramma kunnen de oorkonden vervolgens worden voorzien van individuele teksten, logo's of wapens. Voor de bestelling wordt in de shop het gewenste product uitgezocht, formaat en papier geselecteerd en dan wordt het drukklare bestand geüpload. Voor elk printproduct vindt u in de onlineshop van http://www.onlineprinters.nl nauwkeurige informatie over afloopgebied, kleuren, fonts en formaatrichtlijnen, waarmee de drukgegevens probleemloos kunnen worden samengesteld. "Niet elke onlinekoper die individueel vormgegeven drukwerk voordelig via onze onlineshop wil bestellen, hoeft daarvoor een volleerd graficus te zijn", aldus Wiederer. Het nieuwe aanbod designtemplates voor oorkonden is met name afgestemd op de prijsbewuste doelgroep van verenigingen en scholen.

Voor elke gelegenheid de passende oorkonde in de onlineshop onlineprinters.nl

Of het nu is voor een uitstekende sportieve prestatie, een beker- of zaaltoernooi of voor een lange staat van dienst bij een vereniging: "Met onze oorkonden krijgen de geëerde personen in kwestie een blijvende herinnering aan hun prestaties", toont Wiederer zich overtuigd van het nieuwe productaanbod. De oorkonden worden vierkleurig in hoogwaardige digitale druk geproduceerd en in het assortiment van http://www.onlineprinters.nl heeft men de keuze uit de formaten DIN-A3, DIN-A4 en DIN-A5.

Luxe kunstdrukpapier en een ruime keur van papier met een linnenstructuur of zwaardere soorten gemarmerd papier maken van elke oorkonde een duurzaam en waardevol document. Het speciale papier maakt briljante drukresultaten mogelijk. Op de fijne, zijdematte structuur van linnenkarton ziet het erediploma voor de winnaar er niet alleen erg indrukwekkend uit, maar heeft zelfs artistieke waarde. Ideaal voor een oorkonde voor bijzondere verdiensten of een jubileum is het naturelkleurige gemarmerde karton in grijs of bruin. Het natuurpapier heeft een glad, gemarmerd oppervlak. Het karton met een gehamerde preegdruk is een populaire klassieker onder de oorkonden voor de prijsuitreiking bij sportwedstrijden: "Klassiek, extravagant, eenvoudig of met pracht en praal: Voor elke huldiging vindt u bij ons de passende oorkonde en designtemplate. Bestelbaar vanaf een zeer kleine oplage van vijf stuks zijn de oorkonden ook voor kleinere evenementen een verrijking", aldus Heiko Wiederer over het flexibele aanbod drukwerk.

Flexibele oplage voor sport, school en verenigingen

De flexibele hoogte van de oplage bij drukwerk beantwoordt vooral aan de behoefte van verenigingen. Met het Duitse merk "diedruckerei.de" en het internationale merk "Onlineprinters" is Onlineprinters GmbH actief als sponsor en drukpartner in de sportbusiness. De onlinedrukkerij produceert de complete behoefte van verenigingen aan drukwerk zoals flyers, posters en strooibiljetten voor evenementen, catalogi met fanartikelen en stadionkranten. Dankzij het gebruik van zeer moderne druktechnologieën kan Onlineprinters GmbH elke opdracht voor zijn klanten uit heel Europa efficiënt, voordelig en snel afhandelen. De onderneming behoort tot de weinige onlinedrukkerijen die hun drukwerk vervaardigen in hun eigen PSO-gecertificeerde productie. Met zijn kwaliteitsbeleid is het Duitse bedrijf Onlineprinters GmbH binnen enkele jaren opgeklommen in de top 5 van onlinedrukkerijen in Europa.

Over Onlineprinters GmbH
Het bedrijf Onlineprinters GmbH, dat in 2008 werd opgericht, ontwikkelde zich binnen enkele jaren tot een van de grootste onlinedrukkerijen in Europa. De Duitse onderneming levert aan 31 landen in Europa. In de PSO-gecertificeerde productie wordt al het gangbare drukwerk vervaardigd in een zeer hoge offsetdrukkwaliteit en in flexibele digitale druk. "Drukopdrachten zelf afhandelen" is de eis van de zakelijke klanten die hun drukwerk, dat varieert van visitekaartjes en briefpapier via flyers, postkaarten en affiches tot en met gelijmde catalogi, geniete brochures en grootformaat reclamesystemen, in de onlineshop bestellen en drukgegevens zelf uploaden. Alle product- en bedrijfsinformatie is te vinden in de onlineshop van http://www.onlineprinters.nl

Perscontact:
Onlineprinters GmbH
Andrea Lachmuth
Hoofd pers en pr
Rudolf-Diesel-Str. 10
91413 Neustadt an der Aisch
Duitsland
Tel.: +49(0)9161/6209805
Fax: +49(0)9161/662920
press@onlineprinters.nl
http://www.onlineprinters.nl



(end)
Submitter: Onlineprinters GmbH
Contact: Andrea Lachmuth
Phone: +49(0)9161/6209805
E-Mail: press@onlineprinters.nl
Website: www.onlineprinters.nl
Onlineprinters GmbH